<

Autobedrijf Siem Bijman

Ons bedrijf:

GESCHIEDENIS

 

In 1984 is Siem Bijman in Siddeburen aan de Damsterweg 11 gestart als ondernemer met de overname van Autobedrijf HTH Klimp BV. Het bedrijf is toen verder gegaan onder de naam Autobedrijf Siem Bijman. Na diverse uitbreidingen , waaronder een verhuizing naar de Damsterweg 2 en een filiaal in Ten Boer, is dit door hem vanaf 2004 in stappen terug gebracht tot de kern van het huidige bedrijf: repareren en onderhouden van automobielen.

TOEKOMST

 

In September 2009 heeft hij het bedrijf overgedaan aan zijn medewerker Robbie Jensema, die het samen met Geert Kruize onder dezelfde naam voortzet. Robbie Jensema, 37 jaar. 16 jaar ervaring als eerste automonteur en diagnosetechnicus en Geert Kruize, 51 jaar. Al meer dan 30 jaar jaar werkzaam als automonteur. Zijn echte vakmensen.

Ze hebben met de start van hun eigen bedrijf een wens in vervulling zien gaan en met de steun van Siem Bijman, die nog gedeeltelijk participeert in het nieuwe bedrijf en als klankbord en adviseur betrokken blijft , is er voor de klantenkring niets verandert. In tegendeel, door de directe betrokkenheid van de nieuwe ondernemers en met name ook de kleinschaligheid van het nieuwe bedrijf, is de monteur nu ook uw gesprekspartner en dat resulteert in een gemotiveerde aanpak van de problemen met uw auto. Het credo is "verstand van techniek" en dat willen de jongens graag tonen aan een ieder die zijn auto bij hen brengt met een storing of reparatieklus.

 

 


 
Autobedrijf Bijman